Green city project open

Podijelite sa ostalima :) Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0

Green City Project Open Zagreb23.04. na Dan planeta Zemlje u Zagrebu na Cvjetnom trgu se održava Green city project open, projekt kojemu je glavni cilj osvijestit ljude da razmišljaju o ekologiji i potaknuti ih da koriste ekološki prihvatljive proizvode i tehnologije.

U sklopu događanja predstavljaju se eko friendli kompanije i tehnologije, između kojih je i Eccoplan koji će prezentirati toplinske pumpe kao najbolje ekološko riješenje za grijanje i hlađenje obiteljskih kuća, zgrada i poslovnih prostora. Bit će nam drago da nam se pridružite i date svoj mali doprinos u širenju ekološke svijesti.

Kroz niz događanja 24.04. Graffiti art na Kvatriću, 22.05. Foto art galerija na Zrinjevcu, 29.05. Green city Football L Jam, 05.05. Green city special na Bundeku i 03.07. Streetball Jam na Jarunu, prikupljat će se sredstva za eko udrugu i fond za bioraznolikost, a raznim prezentacijama educirati mlade po pitanju ekologije.

Dođite, zabavite se i naučite nešto novo!

Ovaj post je objavljen u kategoriji Ekologija, Novosti and tagged , .

Komentiraj

E.mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

Moete koristiti slijedeće HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Ispravan XHTML