O nama

Podijelite sa ostalima 🙂 Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0

ToplinskePumpe.com je mjesto na kojem ćemo vas nastojati upoznati s tehnologijom toplinskih pumpi i svim srodnim temama. Stranicu smo odlučili pokrenuti zbog toga što se radi o poprilično novoj stvari na hrvatskom tržištu, a ToplinskePumpe.com vidimo kao stranicu koja će prikupljati i dijeliti s vama sve infomacije vezane uz svijet toplinskih pumpi. Također, to je interaktivno mjesto na kojem ste uvijek pozvani na sudjelovanje i dijeljenje vlastitog mišljenja. Naša misija je proširiti vijest o novom načinu iskorištavanja energije koja nas okružuje, te potaknuti interes ljudi za toplinske pumpe i pokazati im koje su sve prednosti ove tehnologije. Toplinske pumpe se koriste za grijanje i hlađenje kućanstava širom svijeta, jer je potencijal obnovljivih izvora energije (iz zemlje, vode i zraka) gotovo neograničen i predstavlja budućnost u iskorištavanju energije. Radi se o trendu koji bilježi stalan porast. Primjerice, u SAD-u se svake godine ugradi preko 50.000 toplinskih pumpi, a zemlje kao što su Švedska, Austrija, Švicarska i Njemačka već dugi niz godina koriste ovu tehnologiju. ToplinskePumpe.com će vam ispričati priču o grijanju budućnosti.

Tko smo mi?
Mi smo dio Eccoplan tima – vodeće tvrtke za toplinske pumpe u Hrvatskoj i službenog zastupnika Å¡vedske tvrtke Thermia – prvog proizvoÄ‘ača komercijalnih toplinskih pumpi u svijetu.

Å to nam je cilj?
Naš cilj je približiti vam i predstaviti moderan i ekološki pristup u zagrijavanju i hlađenju vašeg doma. Tu smo da vam pomognemo i odgovorimo na sva vaša pitanja vezana uz toplinske pumpe, njihovu ugradnju i održavanje.

Kako nas kontaktirati?
Najlakši i najbrži način je da postavite pitanja u komentarima i mi ćemo se potruditi da vam što prije odgovorimo. Za detaljnija pitanja slobodno nam se obratite na mail: tp-team@toplinskepumpe.com


Komentari su zatvoreni.