Zagrebački energetski tjedan

Podijelite sa ostalima :) Share on Facebook0Share on Google+0Email this to someoneShare on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0

Od 10. – 16.05. održava se Zagrebački energetski tjedan kojemu je glavni cilj informiranje i motiviranje građana i tvrtki kako učinkovitije koristiti energiju te važnost korištenja obnovljivih izvora energije.

Svi ćemo se složiti da se toplinske pumpe u potpunosti uklapaju u ovaj koncept razmišljanja kao najbolje rješenje iskoristivosti obnovljive energije, zato i ove godine sudjelujemo u ovoj manifestaciji.

Sam projekt je nastao 2008. godine kad je europska komisija pokrenula Sporazum gradonačelnika s ciljem povezivanja energetski osviještenih i naprednih europskih gradova kako bi se zajedno udružili u borbu protiv globalnog zatopljenja.

Zagreb je jedan od prvih europskih glavnih gradova koji se uključio u ovaj projekt i energetski tjedan je vrlo bitan za ostvarivanje ovog cilja.

Program događanja možete naći ovdje: Zagrebački energetski tjedan

Vidimo se tamo!

Ovaj post je objavljen u kategoriji Novosti and tagged , .

2 komentara na Zagrebački energetski tjedan

  1. Jovan je rekao:

    Pozdrav ! Vas blog jedan je od najboljih na koje sam naisao . Ako se ikada budete nadmetali za najbolji internet sajt na nasem prostoru obavezno cu upisati svoj glas. Preporucio sam vas svojim poznanicima na google plusu .

  2. Lovro je rekao:

    Uistinu sam istomisljenik sa svima koji misle dobro o ovom blogu . Originalniste . Zao mi je sto ne objavljujete cesce.

Komentiraj

E.mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

Moete koristiti slijedeće HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> Ispravan XHTML